Založ si blog

Okultizmus

Mnohí z nás si ani neuvedomujeme, že sme ohrození ezoterikou, okultizmom,  špiritizmom a rôznymi temnými silami a že sú ohrozené už aj naše deti. Stali sme sa otrokmi konzumného sveta a ani si neuvedomujeme ako ľahko sme vďaka svojej fyzickej aj duchovnej lenivosti manipulovateľní a ako sa zbytočne zamotávame do niečoho, čo nás ťahá na samé dno priepasti z ktorej niet úniku, alebo z ktorej sa dá veľmi ťažko uniknúť. Žijeme v dobe, kedy tento smer je voľne propagovateľný a šíriteľný a dokonca majú k nemu prístup už aj malé deti. Kto by si nepamätal na rozprávky o bosorkách a čarodejniciach? Čím je doba modernejšia tým viac sa týchto vecí dostáva do rozprávok ako aj napríklad najpopulárnejšia rozprávka medzi deťmi Harry Poter, čarodejnica Saxana, a mnohé iné. Možno si teraz pomyslíte ako môže dieťaťu uškodiť nejaká rozprávka? Zvlášť deti, ktoré sú tak prosté a najviac zraniteľné sa už v školskom veku zabávajú tým, že skúšajú kadejaké kúzla a dokonca aj špiritizmus – „privolaním ducha“ pohybujú rôznymi predmetmi, alebo inými metódami sa dopytujú na rôzne otázky a  pátrajú po rôznych zaklínadlách a rituáloch domievajuc sa, že nič zlé nerobia práve naopak sú si istí, že komunikujú so svojím zomretým príbuzným, alebo nejakým obľúbeným umelcom, ktorého mali radi. Nevedia a ani nemajú možnosť vedieť, že sa spájajú s temnými silami  a že takéto spojenia môžu byť pre nich veľmi nebezpečné.

Takýmto pokušeniam nie sú vystavené iba deti, ale často krát aj my dospelí. Veď kto z nás si neprečíta horoskop? Niekoho skôr láka numerológia, astrológia, rôzne výklady kariet, nazeranie do budúcnosti, očistenie, liečenie, dokonca aj mágia. Často krát sa stretávam s tým, ako sú ľudia presvedčení o tom, že nič zlé nerobia, lebo oni len bielou mágiou a tá je dobrá, dokonca Archanjelske čistenia, cvičenia, meditácie uvoľňovania karmy, odrábania a  mnoho iných praktík a kúziel na lásku, hojnosť, stabilitu, pálenie sviečok rôznych farieb a odriekanie rôznych zaklínadiel a čarovných slovíčok. Všetko sú to nástroje temných síl. Neexistuje rozdiel medzi mágiou – čierná, alebo bielá, raz je to mágia. Všetky tie rituály a rôzne tie liečenia, čistenia dokonca aj hypnóza sú veľmi nebezpečné!!!

Každý z nás, keď sme sa rozhodli inkarnovať do tohto hrubohmotného sveta sme od Stvoriteľa dostali aj Duchovného vodcu a Anjela strážneho, ktorý nás sprevádzajú týmto pozemským životom. My nie sme odkázaní si hľadať ani pomoc ani ochranu v týchto temných a nebezpečných praktikách a upisovať sa temným silám !

Ľudia na tejto Zemi až príliš podľahli týmto temným silám a nasvedčuje tomu aj kvalita života dnešných dní. Človek na Zemi podľa Stvoriteľa má byť šťastný, slobodný a žiť v mieri, láske, rovnováhe a harmónii. Uvedomujeme si vôbec ako my dnes žijeme? Zlo a temno bude porazené a preto je potrebné čím skôr sa odpútať od okultizmu, ezoteriky, špiritizmu a od všetkých temných síl, ktorými keď sa zaoberáte pripravujete sa o svoj ďalší život!

Dôležité je s tým prestať ihneď, porozprávať sa so svojimi deťmi a vysvetliť im aby sa tým prestali zaoberať. Takto dokážete zachrániť život sebe aj svojím deťom.

CELOPLOŠNÉ TESTOVANIE – PODVOD STOROČIA

29.10.2020

Dnes, keď všade z každej strany počúvame ako máme byť zodpovední a zúčastniť sa celoplošného testovania, ktoré je síce dobrovoľné, ale väčšina zamestnávateľov spravila z toho povinnosť. Aj samotný premiér, ktorý je za obstaraním týchto pochybných testov používa vyhrážky voči tým, ktorí sa neotestujú pochybným nepresným testom, že budú musieť ostať [...]

Práci česť !

01.05.2020

PRÁCI ČESŤ Kto z nás skôr narodených by si nepamätal na pozdrav, ktorý nás ešte nie tak dávno sprevádzal na každom kroku? Nebudem teraz ani chváliť a ani haniť minulý režim, lebo to nepovažujem za podstatné. Skôr si chcem dnešný deň trocha pripomenúť, aby aj tí, ktorí sa narodili po roku 89 a neskôr boli aspoň trocha v obraze prečo sme oslavovali 1.máj ako aj [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

svetielko45

Lenivosť tela aj ducha nás robí ľahostajnými samých voči sebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5949x
Priemerná čítanosť článkov: 1983x

Autor blogu

Kategórie